top of page
  • Foto van schrijvernicolasdeswaef

Aperol "Coureur"

Door: Steve Bonnyns, Culinair Adviseur


Ingredienten

Ballonglas

Ijsblokjes

Partje sinaasappel        1 stuk (of maak er een kwartje appel van)

Haspengouwse Cider   9cl (Tip! kies voor: Cleuren Cuvees - Fruitdas - Karel Vaes)

Aperol                                6cl

Spuitwater                        3cl


Bereiding:

Vul een ballonglas met ijsblokjes

Schenk de Haspengouwse Cider in het ballonglas

Ga verder met Aperol (6cl) en scheutje spuitwater

Versier met de sinaasappel en takje rozemarijn (optioneel)


Tip!

Werk eventueel af met een gekneusd takje rozemarijn. Vervang de Haspengouwse Cider door een fris-fruitige witte wijn. Wil je de Aperol Spritz serveren zoals de traditie uit Padova (streek Venetië) dan serveer je hierbij een groene olijf op een prikker!




 


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page