top of page
  • Foto van schrijvernicolasdeswaef

Haspengouw op de kaart bij Horeca Van ZonZoals op de producentenbeurs van 19/9/23 in Fabrik te Borgloon werd bekendgemaakt, zet horeca-specialist Van Zon uit Lommel haar schouders onder het nieuw initiatief "Smaak Begint Hier". Meer bepaald neemt Van Zon een aantal regionale kwaliteitsproducten op in hun assortiment. Op deze manier maken ze een efficiënte en duurzame logistieke invulling tussen de producent en de restaurateur die met de Haspengouwse producten aan de slag wenst te gaan. Tot nu toe bleek dit voor de restaurateur een struikelblok te zijn.


"Smaak Begint Hier" bundelt via haar erkenningen een groep landbouw- en streekproducenten die zich focussen op kwaliteitsproducten. Op vraag van Horeca Van Zon kon een selectie producenten, wiens producten in beeld komen voor het herfstseizoen, deelnemen aan de "inspiratieavonden" van de groep in de vestigingen te Beringen (17/10) en Beerse in de provincie Antwerpen (24/10).


Dankzij deze succesvolle formule konden Van Zon klanten kennismaken met het initiatief en de producten die begin november opgenomen worden in het assortiment van de horeca-specialist. Beide inspiratieavonden konden rekenen op een hoge opkomst van telkens +250 enthousiaste horeca-uitbaters.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page