top of page

HASPENGOUW. Smaak Begint Hier.


30 producenten zetten Haspengouw op de kaart

Lokale producten hebben de laatste jaren in toenemende mate het hart van de consument veroverd. Ongetwijfeld hebt u ook kunnen merken dat gasten verwachten dat in ook uw aanbod lokale producten worden verwerkt of geserveerd.


Vaak ligt de moeilijkheid voor u erin dat u niet altijd weet welk aanbod er in de streek beschikbaar is en waar u terecht kunt. Daar brengen we verandering in.


Laat u als gast van de Haspengouwse producenten op dinsdag 19 september verwennen op een unieke producentenbeurs waar u kunt kennis maken met 30 landbouw- en streekproducenten. En kom inspiratie opdoen aan onze “test kitchen” waar de lokale producten omgetoverd worden tot inspirerende hapjes en gerechtjes en gepaird worden met lokale wijnen, ciders, gins, bieren, fruitsappen…


Op het event, dat een initiatief is van Visit Limburg en Centrum voor innovatief agrarisch ondernemen (CIAGO) van provincie Limburg, waar ook horeca-specialist Van Zon haar schouders zet, wordt ook een initiatief gelanceerd onder de naam “Smaak Begint Hier”, een regionaal label voor Haspengouwse landbouw- en streekproducenten en ook hun producten.


Producentenbeurs – lijst exposanten


Stroep

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page