top of page
  • Foto van schrijvernicolasdeswaef

"Smaak Begint Hier" met 4 exposanten op voedingsbeurs in Kortrijk

Exact zes maanden na de lancering van ons regionaal kwaliteitslabel tekende we present op de belangrijkste beurs voor fijne voeding van België, Tavola dat van zondag 17 tot dinsdag 19 maart plaats vond in de XPO in Kortrijk.


Sinds de start in 1982 is Tavola uitgegroeid tot de toonaangevende vakbeurs voor foodprofessionals met een passie voor premium food & drinks. De doordachte mix van sterke marktleiders en ambachtelijke producenten creëert om de 2 jaar een uniek productassortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke high-end artikelen. 

Van artisanaal tot trendy, van grootdistributie tot kleinschaligheid, van toonaangevende bedrijven tot start-ups, van bekende merken tot private label, van klassiekers tot verrassende ontdekkingen, ... Tavola verzamelt alle premium food & drinks onder één dak. De vakbeurs onderscheidt zich door haar focus op innovatie en een uitzonderlijke productbeleving, wat iedere twee jaar resulteert in een topevenement voor de professionele fine food community. Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest hoogstaande foodbeurzen in Europa.


Onder impuls van Jana Cleuren die het idee eind 2023 opperde om deel te nemen aan Tavola werd uiteindelijk redelijk last-minute beslist om te participeren met een stand van 20m² in hal 2. Met een groepsstand brachten we 4 producenten bijeen onder één dank, wat leidde tot een grotere zichtbaarheid voor alle exposanten en ook tot kruisbestuiving.


De bezoekers van Tavola zijn hoofdzakelijk professionele aankopers, gaande van retail tot groothandels en foodservice, maar ook restaurant ketens (QSR of quick service restaurants), traiteurszaken, zelfstandige supermarkten, etc... uit heel België, Nederland en Noord-Frankrijk.


Met dank aan de enthousiaste deelname van


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page