top of page
Foto van schrijvernicolasdeswaef

Mocktail "Bitter Sweet Symphony"

Door: Steve Bonnyns, Culinair Adviseur


Ingredienten

Whiskey tumbler

IJsblokjes

Kersen (Tip! Ga voor de heerlijkste kersen bij Karel Vaes in Borgloon - nog tot tweede helft juli)                           

San Bitter rosso:            6cl

Appel/kers sap                6cl (Tip! Appel/kerssap van Pipo Appelsappen)

Angostura bitter             2 à 3 druppels


Bereiding:

Vul het glas met de ijsblokjes en koel dit af

Voeg de kersen toe

Giet de San Bitter Rosso en Appel/kersensap over het ijs in het glas

Vul aan met enkele druppels Angostura Bitters.


Tip!

In plaats van ijsblokjes, neem schilferijs en crush dit samen met enkele kruiden zoals verse tijm, munt of basilicum. Giet vervolgens de San Bitter Rosso en het appelkersensap hierop. Of vries voor de zomer enkele blokjes ijs samen in met gehalveerde kersen en munt als kleurrijk garnituur.




 


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page