top of page
  • Foto van schrijvernicolasdeswaef

Mocktail “Ginger & Dragons”

Door: Steve Bonnyns, Culinair Adviseur


Ingredienten

Longdrinkglas

Ijsblokjes met aardbeien ingevrozen

Gember, vers                  1 duimgrootte in lange slierten snijden

Gingerbeer                       3cl

Appelsap (Pipo Appelsappen)   7cl

Mineraal water                5cl

Kombucha                       1 blikje

Klissehout

Dragon


Bereiding:

Vul het glas met de ingevrozen aardbeiblokjes en vermeng met de staafjes verse gember en Gingerbeer

Voeg het appelsap en water toe

Vul de mocktail af met de Kombucha

Garneer met de dragon


Tip!

Maak er een zomerse mocktail van door een grote bowl te vullen met vers seizoensfruit (aardbei, framboos of bramen van Wilderhof, kersen van Karel Vaes) en serveer zoals een sangria!




 


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page